TYREJOKER
E-SHOP
GREECE
TYREJOKER
E-SHOP
CYPRUS

Η TYRE JOKER LTD είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία ελαστικών, η οποία δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2015. Βασιζόμενη στην εκτεταμένη τεχνογνωσία της ομάδας των ειδικών μας, οι οποίοι έχουν εμβαπτιστεί στον κλάδο από το 2005, η εταιρεία μας ιδρύθηκε με νέες προοπτικές, νέους διευθυντές και αυξημένα κεφάλαια για να πρωταγωνιστήσει στη δυναμική και ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά της Κύπρου.

Αγκαλιάζοντας τη νέα ψηφιακή εποχή και την επανάσταση που έχει φέρει η τεχνολογία στον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές εμπλέκονται στις εμπειρίες αγορών, η TYRE JOKER LTD έχει αναπτύξει μία νέα, υπερσύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να κάνουν όλες τις αγορές ελαστικών online, εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια.

Μέσω στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών σε Ευρώπη και την Ασία, εισάγουμε και διανέμουμε μια ποικιλία από ελαστικά υψηλής ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των ελαστικών για επιβατικά αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, φορτηγά κ.ό.κ και αυτό το ευρύ προϊοντικό μείγμα σε συνδυασμό με τη δέσμευσή μας για την απρόσκοπτη ικανοποίηση των πελατών, μας κάνει να παραμένουμε σταθερά η Νο1 επιλογή για όλες τις ανάγκες που αφορούν στην αγορά ελαστικών.

Καθώς η TYRE JOKER LTD συνεχίζει να αναπτύσσεται, πρόσφατα επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας στην Ελλάδα, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία μας στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Ωστόσο, η ανάπτυξή μας δεν καθοδηγείται αποκλειστικά από τον στόχο για γεωγραφική επέκταση, αλλά τροφοδοτείται από την αταλάντευτη αφοσίωσή μας στην υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών μας, μέσα από εμπειρία, ποιότητα, επαγγελματισμό και συνεχή προσαρμοστικότητα στις εξελίξεις του κλάδου μας

18 Χρόνια Παρουσίας

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Μεγάλο Εύρος Προϊόντων